Поръчай

Изпращаме всички поръчки с куриерска фирма Еконт до врата на получателя или до офис на съответната куриерска компания. Заплащането става с услугата Наложен платеж – в брой на служител от куриерската фирма Еконт.

--

89,00лв. с ДДС

Поръчай

--

Цена за доставка

Срок за доставка

Поръчки за град София и град Варна – доставка от 1 до 2 дни след поръчка.
Други градове – доставка до 3 дни според графика на обслужване на Вашия район

Условия за доставка

След като сте направили поръчка, ще получите е-mail или телефонно обаждане от наш служител, за да се потвърди поръчката Ви.

Връщане

Връщане на продукта се допуска при следните условия: Заявката за връщане на стоката е подадена писмено на посочения от „Уни-инвест БГ“ ЕООД електронен адрес за кореспонденция, в срок не по-дълъг от 14 работни дни, считано от датата на получаване на поръчката.

Стоката е в добър търговски вид, оригинална опаковка, с оригинални етикети, придружена от оригиналните документи, издадени от „Уни-инвест БГ“ ЕООД – фактура, касов бон. Клиентът съгласува с представител на „Уни-инвест БГ“ ЕООД адреса, на който „Уни-инвест БГ“ ЕООД желае да получи обратно стоката;

Съгласно разпоредбите на ЗЗП, „Уни-инвест БГ“ ЕООД възстановява на клиента платената сума в срок до 14 дни от датата, на която клиентът е упражнил правото си на връщане на стоката. „Уни-инвест БГ“ ЕООД си запазва правото да не възстанови заплатената от клиента сума, в случай на нарушено едно или повече условия за връщане на стока.

Тъй като връщането е на суми, платени с наложен платеж, е необходимо да има идентичност между поръчващия стоката и връщащия стоката, без значение кой я е получил. Именно поръчващият и връщащият ще получи обратно парите, които е платил с наложен платеж.